Primer dia a Turquia

 Aquest ha sigut el nostre primer dia en Antalya (Türkiye) i hem gaudit moltissim .

Primer, hem conegut









al director de l'escola i ens ha contat un poc sobre com els estudiants aconsegueixen entrar en este institut. Després, hem estat parlant un poc amb ell sobre les diferències dels sistemes educatius. Més tart, hem anat al taller de l'institut i els alumnes ens han mostrat un dels seus projectes (com pintar amb els segells que havien fet a ma). 

En acabar, hem anat a la classe de música i uns quants alumnes del centre ens han fet un recital de música amb diferents instruments. Després d'això, hem assistit a una clase de quimica i hem pogut observar com els alumnes realitzaven un joc per a practicar de cara a l'examen. A última hora, hem anat a la classe d'anglès i els alumnes ens han parlat un poc sobre algunes coses típiques del seu país i després hem comparat els costums de Turquia i España. A l'hora de dinar, hem anat a la cafeteria de l'institut amb els nostres amfotrions. 

Per últim hem visitat el centre històric de la ciutat i en ell hem vist la porta d'Adrià i hem fet un tour en vaixell per veure la costa de la ciutat.

Comentaris